28 februarie 2011

Cu putin


Ai terminat cu scoala, si-acum ce urmeaza?
Nu toti pasesc imediat in cariera ideala. Pentru majoritatea urmeaza sirul framantarilor...vrei sa faci ceva cu viata ta, ai o idee vaga dar nu stii de unde sa incepi. Stii ca ti-e locul undeva si totusi parca stagnezi.

Daca te afli in aceasta situatie, nu esti singurul.
E timpul sa pui capat framantarilor. Continua sa te antrenezi pentru a fi gata cand poarta se deschide.
Nu-ti mai pierde zilele considerandu-te un ratat, ci acum si acolo unde esti trage aer adanc in piept si traieste ceea ce esti chemat sa traiesti.


Nu e nimic rau in a-ti dori o cariera si a fi realizat..dar pentru Cer cand incepi sa traiesti? Nu e niciodata prea devreme. Crezi tu ca acolo Sus mai conteaza ce om important si bine vazut ai fost pe pamant?

Suntem chemati sa fim o lumina, nu sa ne plangem de intunericul din jur, de incertitudinea pe care o aduce viitorul, de frustrarea pe plan profesional.

Zambetul tau singur poate aduce cuiva bucurie astazi. O incurajare data cuiva poate schimba vieti. Si poate n-ai sa stii acum, dar nu ti-ar placea in viata de apoi cineva sa-ti multumeasca pentru.."acea zi ploioasa in care toti erau morocanosi si tu i-ai oferit scaunul in tramvai zambind, ca si cum nici vremea si nici economia rea nu te afecta si inca aveai motive de pace".

Putinul care astazi crezi ca trece neobservat poate cantari nemasurat in vesnicie.
Asa ca incepe cu putin..

Niciun comentariu: