8 mai 2011

Viseaza DEPARTE

Dumnezeu controleaza acest Univers, dar totusi ne lasa sa decidem pentru noi. Ne asterne inainte diverse posibilitati, sau aparente imposibilitati si in final, noi suntem aceia care luam deciziile.

El doreste ce e mai bun pentru vietile noastre, si daca dam de buturugi pe drum, exista un motiv. S-ar putea sa vrea sa iti spuna ceva prin ele. Imagineaza-ti ca exista un drum intre Decizie si Greseala. Si niciodata nu e frumos pavat. Intreaba-I pe cei care au trecut pe acolo :” Ai prevazut greseala sau a fost neasteptata?”. La un anumit moment sunt sigura ca au simtit ceva denivelari. Probabil era Dumnezeu incercand sa ii avertizeze. Mai este si un lucru numit :Ignoranta, care iti poate pava drumul, dar tot ce face e sa te ajute sa experimentezi caderea mai repede.

Lucrurile se intampla cu un motiv, daca prima data ai crezut ca a fost coincidenta, cel putin deschideti ochii a doua, a treia, a patra oara..pentru ca Dumenzeu e un Tata milos si rabdator, dar in final decizia ramane a noastra.

Chiar si dupa ce cadem, El e bun indeajuns incat sa ne arate o cale de iesire si sa ne dea sansa unui nou inceput. De data asta, fa sa conteze. Lasa-L pe El sa te ghideze si sa te invete cum sa visezi departe si cum sa traiesti acel fel de viata care il are in plan pentru tine.

Nu te opri la putin, viseaza departe.

Niciun comentariu: