30 aprilie 2011

Cand toate se prabusesc


In memoria lui David Wilkerson, devotionalul de saptamana asta este ultimul lui post scris pe blog.http://www.worldchallenge.org/en/node/13112


Sa continui sa crezi chiar daca toate se prabusesc este placut si cel mai deosebit in ochii lui Dumnezeu. Isus i-a spus lui Toma : “pentru că M-ai văzut, ai crezut. Ferice de cei ce n-au văzut, şi au crezut”.

Binecuvantat este acela care crede cand nu se vede nici-un raspuns la rugaciuni-care crede mai presus de toate cand e imposibil sa se mai schimbe ceva.

Unii dintre noi au ajuns fara nici-o speranta, cand nu mai are sens. Poate cineva drag se confrunta cu moartea si doctorii nu ii mai dau nici-o sansa. Moartea pare inevitabila. Speranta este pierduta. Miracolul pentru care s-au rugat nu se intampla.

Atunci Satan incepe sa iti atace mintea cu frica, manie si intrebari coplesitoare :”Unde este Dumnezeul tau acum? Te-ai rugat pana ai ramas fara lacrimi. Ai si postit.Ai crezut in promisiuni. Ai avut incredere in El. Rugaciunea a esuat. Credinta ta a esuat. De ce te mai increzi in Dumnezeu?, nu se merita” . Ganduri ca acestea iti vor fi injectate in minte in momente ca acelea. Pana si ganduri care iti vor pune la indoiala existenta lui Dumnezeu. Acestea au fost uneltele diavolului de secole.Pana si cele mai sfinte persoane care au trait vreodata au fost supuse acestor atacuri.

Pentru toti aceia care mergeti prin valea umbrei mortii, ascultati aceasta: Veti trece tanguind prin nopti intunecate si grele, dar in acel inuneric, vocea Tatalui iti va sopti : “Sunt cu tine, nu iti pot raspunde la ‘de ce’ acum, dar intr-o zi totul va avea sens. Vei vedea ca a fost totul parte din planul meu. Nu a fost nimic accidental. Nu ai esuat in nici-un fel. Rezista.Da-mi voie sa te imbratisez in clipa ta dureroasa.”

Dragilor, Dumnezeu nu a esuat niciodata in a arata bunatate si dragoste. Cand toate s-au prabusit- iubirea lui castiga. Tine bine de credinta ta. Stai tare in Cuvantul Lui. Nu este alta speranta in lume.

Un comentariu:

Magda S. spunea...

Ce fain Ina...